כך זה עובד: תדלוק ללא מגע עם פנגו וסונול

תדלוק ללא מגע בסונול עם פנגו

לפני מספר שבועות, בשלהי סגר הקורונה הכריזו פנגו וסונול על שיתוף פעולה שהפך עתה רלוונטי מתמיד: תדלוק באמצעות פנגו ישירות מהאפליקציה, ובלי צורך להעביר כרטיס אשראי או למעשה לגעת בכלל במשאבה – מלבד ברז התדלוק. נבחרנו במקרה לניסוי, והנה המסקנות שלנו מההתנסות.

השירות שפנגו וסונול משיקים בימים אלה, דומה מאוד למה שרשת התדלוק "פז" עושה עם האפליקציה שלה, yellow, אבל סונול ופנגו לקחו את העניין צעד נוסף קדימה – אם בפז אתם צריכים להקיש קוד מהאפליקציה בלוח המשאבה, הרי שבסונול, אתם מקישים ב-פנגו את מספר המשאבה (התחנה מזוהה על פי המיקום שלכם, בהנחה שנתתם הרשאה), ובום! המשאבה נפתחת לתדלוק. פנגו זוכרת נתונים כמו סוג התדלוק (מלא או מוגבל בסכום), מספר הרכב וסוג הדלק. כמובן, אפשר לשנות אותם.

איך זה עובד?

כדי ליהנות מהשירות, אתם צריכים לעבור שני שלבים – רישום והשימוש עצמו. ברישום אתם צריכים לאמת את כרטיס האשראי שכבר הזנתם ב-פנגו, על ידי הזנת תוקף הכרטיס ומספר תעודת הזהות של בעל הכרטיס, ולהגדיר סיסמא אישית לתדלוק בת 4 ספרות. סך הכל, הליך הרישום הוא פשוט ונטול כאבים.

תדלוק בסונול דרך פנגו

עוד בחיבור:

כך תחטאו את הסמארטפון שלכם

בהגיעכם לתחנה, היא מזוהה אוטומטית לפי המיקום שלכם (אפשר גם לחפש ולבחור ידנית), וכל מה שאתם צריכים לעשות זה לציין את מספר המשאבה, והיא תפתח לתדלוק. לצערנו, את החלק של להכניס את הפיה למיכל הדלק וללחוץ על הדק התדלוק, עוד אי אפשר לעשות ללא מגע. איפה הרובוטים שהבטיחו לנו?!

בסיום התדלוק, תקבלו חיווי על הסכום שבו האכלתם את המכונית, וגם כמה "goods" מטבע ההטבות של התוכנית, צברתם, אותם אפשר לממש בחנויות הנוחות של סונול SoGood. לכבוד ההצטרפות הם גם נותנים כוס קפה במתנה. נחמד. גם בדומה לאפליקציה הפעילה והמוצלחת של yellow, אפשר לשלם על מוצרים בחנות עם ה-goods או לצבור עוד מרכישתם.

תדלוק בסונול עם פנגו

השורה התחתונה

לסיכום, השירות החדש של סונול ופנגו עובד מצוין. הוא מזכיר את השירות הקיים והמתחרה של פז עם yellow, אבל נהנה משני יתרונות: האחד, כאן אין צורך לגעת כלל בלוח הממשק של המשאבה עצמה, והשני, שהתדלוק באפליקציה כבר משולב ב-פנגו, אפליקציה מוכרת שרובנו גם כך משתמשים בה כדי לשלם עבור חניה בכחול-לבן.

נהניתם מהקריאה? שמחים לשמוע.
בכתבה שזה עתה קראתם הושקעו שעות רבות של איסוף מידע, תחקיר, כתיבה, עריכה, גרפיקה, עיצוב, צילום ועריכת וידאו. “החיבור” מופק על ידי שורה של עיתונאים מקצועיים, שבשבילם עיתונות היא שליחות – אבל היא גם פרנסה ואנחנו רוצים לעבוד עבורכם, הקוראים. 

התרומה שלכם (בעלות של כוס קפה) מבטיחה את קיומו של “החיבור” כמגזין עצמאי, אובייקטיבי, חופשי מתלות במפרסמים, ותאפשר לנו להביא לכם עוד סיפורים ומידע מעניין ומועיל, כל יום. 


אולי יעניין אתכם גם...

על אודות המחבר לצפיה בכל הכתבות לאתר המחבר

ניב ליליאן

העורך האחראי של "החיבור".

ניב ליליאן הוא עיתונאי חוקר בעל ניסיון של 21 שנה בכתיבה על טכנולוגיה, אינטרנט והשפעותיהם על פוליטיקה וחברה. כעורך ערוץ המחשבים של ynet בשעתו, הוא הוביל קמפיין עיתונאי נרחב ועיקש שהביא את סכנות המאגר הביומטרי לידיעת הציבור, ופרסם תחקירים על עוולות צרכניות כמו התערבות ספקיות האינטרנט הישראליות בתעבורת רשת, לצד פרשנויות מורות נבוכים וקלות לעיכול.
פרט טריוויה: הוא העיתונאי הישראלי הראשון שראיין את מנכ"ל גוגל.

2 תגובותהשמיעו קולכם

השמיעו את קולכם

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

banner