לשואב הרובוטי D7 של ניטו אפשר לקבוע גבולות עם האצבע [וידאו]

עד היום, כדי לקבוע גבולות לשואב הרובוטי, כדי שלא יאכל לחתול את האוכל, ישפוך לו את המים, יהפוך עציצים או ידרוס את הצעצועים של הילדים, היה צריך לגדר אותו באמצעות אמצעי פיזי כלשהו: משואה, פס מגנטי, או פשוט פיזית לחסום את דרכו. הרובוט החדש של ניטו, D7, לוקח את זה לשלב הבא: כל מה שאתם צריכים לעשות זה לשרטט לו גבולות על מפת החדר שמופיעה באפליקציה על טאבלט או סמארטפון (כמו שואבים רובוטיים חדישים אחרים, ניטו ממפה את החדרים כשלב למידה ראשוני של הבית שלכם) ו… זהו! ניטו יישאר בגבולות המוגדרים. בלי משואות, בלי מגדלורים (קטנים ככל שיהיו), פסים מגנטיים או כל דבר אחר שעשוי לכער את הבית.

ואם במפות חדרים עסקינן, שוחחנו עם אנשי ניטו בהשקה של ה-D7 ב-IFA 2017 בברלין. בניגוד למתחרים (iRobot), ששוקלים למכור את מפות חדרי הבית שלכם לגורמי צד שלישי כמו גוגל או אמזון (כמובן, ברשותכם – ועדיין, מדובר בפגיעה מהותית בפרטיות שלכם ובשימוש שלא הוכרז מראש במידע שנאסף) – אנשי ניטו הבטיחו שהם, לעולם לא ימכרו את מפות הבתים של לקוחותיהם לגורמי צד שלישי. המפות נשמרות מקומית על המכשירים שלכם וכלל לא נאספות לשרתי החברה, מלבד נתונים הנדרשים לתפעול של הרובוט עצמו, ואלה חדשות טובות.

כמובן, בהתאם לעידן הנוכחי של סייענים דיגיטליים ובית חכם, ה-D7 יודע להתחבר לשירותים כמו IFTTT, ואין צורך להזכיר בכלל את אלקסה וגוגל הום. אפשר לתכנן, לקבוע ולהפעיל אותו או דרך הסייעניות, או ישירות דרך האפליקציה, כמובן מכל מקום וגם לקבל דיווחים על ההתקדמות של הרובוט. עוד נהנה ה-D7 מכל היתרונות הקודמים של ניטו, כמו מבנה D הפוכה מרובע, שמאפשר לו להגיע לפינות, ניווט לייזר ושאר התכונות שמאפיינות את השואבים הרובוטיים של ניטו, נמצאות גם ב-D7.

גם משמח לראות שבניגוד לשואבים הרובוטיים של ניטו שפעם היו מכוערים להפליא, ה-D7 עבר עידון ועכשיו הוא ברייה נאה למראה עם כפתורים יותר מעודנים, יותר נורות וכיסוי במראה מתכתי. סחטיין. הזמינות של ה-D7 טרם נקבעה, אבל מחירו הצפוי הוא כ-800 יורו. 

 

אם אתם כבר כאן…
רצינו לבקש טובה. בכתבה שזה עתה קראתם הושקעו שעות רבות של איסוף מידע, תחקיר, כתיבה, עריכה, גרפיקה, עיצוב, צילום ועריכת וידאו. בנוסף, יש לנו הוצאות קבועות על אירוח האתר, אחסון, שרתי וידאו, גרפיקה ועוד. “החיבור” נעשה על ידי שורה של עיתונאים מקצועיים, שבשבילם עיתונות היא שליחות, אבל היא גם פרנסה – ואנחנו מעדיפים לעבוד עבורכם, הקוראים. התמיכה הישירה שלכם מבטיחה את המשך קיומו של “החיבור” כמגזין עצמאי, אובייקטיבי, חופשי מתלות במפרסמים, ותאפשר לנו להביא לכם עוד סיפורים מעניינים, עוד תכנים שיוגשו בצורות מקוריות, עוד כתבות, עוד סרטונים ובכלל – עוד. לתמיכה במגזין

אולי יעניין אתכם גם...

על אודות המחבר לצפיה בכל הכתבות לאתר המחבר

ניב ליליאן

העורך האחראי של "החיבור".

ניב ליליאן הוא עיתונאי חוקר בעל ניסיון של 21 שנה בכתיבה על טכנולוגיה, אינטרנט והשפעותיהם על פוליטיקה וחברה. כעורך ערוץ המחשבים של ynet בשעתו, הוא הוביל קמפיין עיתונאי נרחב ועיקש שהביא את סכנות המאגר הביומטרי לידיעת הציבור, ופרסם תחקירים על עוולות צרכניות כמו התערבות ספקיות האינטרנט הישראליות בתעבורת רשת, לצד פרשנויות מורות נבוכים וקלות לעיכול.
פרט טריוויה: הוא העיתונאי הישראלי הראשון שראיין את מנכ"ל גוגל.

השמיעו את קולכם

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

banner