טעמנו: טוויסט קריספי

טוויסט קריספי

כן, אנחנו יודעים. הכותרת שכתבנו היא כמעט סוג של אוקסימורון. אין דבר כזה, טוויסט פריך. טוויסט, מהווייתו מאז ומעולם היה עם מרקם של קרטון, ויש מי שיטענו שהוא מיושן בבורות באדמה כדי להשיג את המרקם היבש, גם אם הרגע יצא מהמפעל. אז לרגע וחצי, עלית הוציאה מהדורה מוגבלת של טוויסט בלי מרקם של קרטון והחלטנו לטעום אותו ולראות האם הם הצליחו לשנות את הנוסחה.

השינוי העיקרי הוא שינוי היחס בין שכבות הוופל לקרמל. אם בטוויסט המקורי היה יחס שווה ביניהם, אולי אם יתרון קל לקרמל, הרי שכאן המשקל מוטה לטובת דפי הוופל. לטוויסט החדש, הקריספי, בעברית המעוותת של שטראוס-עלית, יש הרבה יותר וופל ופחות קרמל. התוצאה דווקא חיובית. המרקם של הטוויסט החדש הוא פחות "קרטוני" ויותר פריך. אבל זה בא על חשבון המתיקות הדביקה של הקרמל.

בסך הכל, אהבנו את הטוויסט החדש. עלית אמנם הוציאה אותו במהדורה מוגבלת, אבל אנחנו מקווים שהוא יהפוך להיות התקן החדש לחטיף וופל-קרמל, וידיח את הקרטון המיתולוגי.

אולי יעניין אתכם גם...

על אודות המחבר לצפיה בכל הכתבות

מערכת "החיבור"

מערכת אתר "החיבור". שורת ההיכר שלנו עבור כתבות שנכתבו על ידי יותר מכותב אחד מזוהה

השמיעו את קולכם

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

banner