Omnicharge – מטען אחד שמטעין הכל

חיינו בעידן הדיגטלי מונעים על ידי סוללות נטענות, בראש ובראשונה כמובן, הסמראטפון אך גם המחשב הנייד, מצלמת האקשן, הרחפן ועוד.
אך למרות תגליות ופיתוחים הסוללה עדיין לא מצליחה להתמודד עם הביקוש ההולך וגובר לעוד אנרגיה חשמלית, אם כי בהחלט ניתן לציין בחיוב את זמני הטעינה ההולכים ופוחתים הודות לטכנולוגיות טעינה מהירות, אשר לאחרונה הגיעו גם למחשבים הנייידים.

עד אז, ככל הנראה נזדקק להמשיך ולטעון את המכשירים האלקטרוניים, Omnicharge היא סוללה חיצונית חדשה אשר החלה להימכר באתר גיוס ההמונים Indiegogo. החידוש הגדול ב- Omnicharge הוא שמלבד יציאות ה-USB הסטנדרטיות, ישנו גם שקע חשמל סטנדרטי (120V) המאפשר לטעון או לחילופין להפעיל כמעט כל מוצר חשמלי (בסטנדרט אמריקאי).
ה-Omnicharge מוצע בשני דגמים: 13,600 mAh ו- 20,400 mAh, המספקים 4-6 ו 6-9 מחזורי טעינה לסמארטפון, למחשבים ניידים הדגם הראשון (כתלות המכשיר) מספק כ 5-8 שעות עבודה בעוד הדגם השני מסוגל אף להשלים מחזור טעינה שלם ויותר.

תנאים של מימון המונים

בנוסף כולל ה-Omnicharge מסך המספק מידע וחיווי על מצב הסוללה, זמן הטעינה הנותר ועוד. כמו כן מסוגלת הסוללה לטעון מכשירים אחרים ובמקביל להיטען בעצמה, גם מלוח סולארי.  לדברי החברה, הסוללה נטענת במלואה בתוך כשעתיים (בחיבור ישיר לשקע חשמל) לדגם הקטן ובכשלוש שעות לדגם הגדול יותר.

מחירו של דגם ה-13,600 mAh עומד על 99 דולרים ומחירו של דגם ה-20,400 mAh עומד על 129 דולרים (ללא דמי משלוח), כמובן, בהזמנה המוקדמת ובתנאים הלא מחייבים המאפיינים מימון המונים. 

אולי יעניין אתכם גם...

על אודות המחבר לצפיה בכל הכתבות

הראל שטנשטיין

בעברו כתב הסלולר של מעריב, נענע10 וחורים ברשת ושימש ככתב פרילנסר של אתר EETimes האמריקאי. כיום מייעץ שטנשטיין לחברות הזנק ומפתחים בנושאי אסטרטגיה, שיווק ופיתוח אפליקציות לטלפונים חכמים ומחשבי לוח.

השמיעו את קולכם

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

banner